Народно събрание

ДПС ще решава за кандидат-президент след изясняване на политическата конфигурация

ДПС ще вземе решение дали да издигне свой кандидат - президент, или да подкрепи друг претендент, след като се изясни политическата конфигурация. Това заяви тази вечер в Перник съпредседателят Четин Казак. По думите му не се забелязва отлив в редиците на ДПС. В края на миналата година е имало въпросителни, но след като ситуацията е била разяснена, не се чувства нито напрежение, нито колебание, коментира депутатът. Според Казак налице са опити от някои среди да заблудят българските изселници в Турция, да манипулират тяхното мислене, да наклеветят ДПС. По думите му сънародниците ни обаче започнали да разбират, че това са евтини опити за измама и подвеждане.
До края на март ще приключат областните конференции и на 24 април ще се проведе национална конференция на ДПС, на която ще бъде избрано ново ръководство на партията. Според Казак националният форум ще реши кой е най-достоен и способен да поеме кормилото на партията в днешната отговорна ситуация. Който и да стане председател, лидер на партията си остава нейният основател - д-р Ахмед Доган,подчерта депутатът.
Четин Казак присъства на областна конференция на ДПС в Перник.

(БТА, 11.03.2016 г)

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност