Народно събрание

Рестарт на ДПС в Хитрино

Нов партиен офис на ДПС в Хитрино откриха днес представителите на областния съвет на ДПС Шумен с председател Айсел Руфад. Старата общинска партийна централа пострада много сериозно при взрива на цистерната в края на миналата година. С изграждането на новия ни офис даваме рестарт на ДПС в Хитрино, заяви председателят г-жа Руфад. "По този начин показваме, че организацията ни не може да бъде заложник на амбициите и целите на една-единствена личност. ДПС ще бъде и пребъде и в Хитрино.", заяви тя пред събралите се да отбележат събитието граждани и активисти. 

На откриването присъстваха Ахмед Ахмедов-зам.-председател на ДПС, Нигяр Джафер-зам. - председател на НС, Хамид Хамид-зам. - председател на ПГ на ДПС, народните представители д-р Хасан Адемов, Ихсан Халил, Джейхан Ибрямов, Танер Али, Имрен Мехмедова, Севим Али, членовете на ЦОБ на ДПС Рушен Риза и Дурхан Мустафа, Илхан Кючюк-председател на Младежко ДПС и евродепутат, Ердинч Хаджиев-областен председател на ДПС Добрич, Насуф Насуф-областен председател на ДПС Силистра, Дауд Ибрям-областен председател на ДПС Русе, Севгин Шукри-областен председател на ДПС Разград, Гюнай Далоолу-областен председател на ДПС В. Търново, общински председатели, общински кметове, членове и симпатизанти на ДПС.

Представителите на ДПС поднесоха венци пред паметника на Коджа Юсуф в Хитрино и посетиха къщата-музей на пехливанина в с. Черна.

IMG 0286

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност