Народно събрание

Мустафа Карадайъ от Борино: Властта е объркана, няма как да продължи

"Грешната формула на властта,  допусна участието на крайните националисти в управлението.“ заяви  председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в родния си град Борино, на празника на града.

„Онова, от което се нуждае страната, е нормалност в политиката, а нормалността означава ясни правила, по които се прави политика.“ заяви още председателят на ДПС.

„Никой не трябва да забравя, че всяка разделителна линия залага опасни перспективи пред сегашното и бъдещите поколения. Затова и няма как да продължи тази объркана власт.", каза Карадайъ.

На традиционния събор на община Борино присъстваха още Ахмед Ахмедов-зам.-председател на ДПС, народните представители на ДПС Хайри Садъков, Елхан Кълков, Ихсан Хаккъ, председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, Фахри Ватансевер-председател на ДПС -Истанбул, областни и общински председатели на ДПС, общински кметове и общински съветници и други гости от Турция.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност