Народно събрание

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ДАРИ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА НА С. НОВА ЧЕРНА

Децата от с. Нова черна, област Силистра, имат нова придобивка – детска площадка, дарение от  заместник - председателя на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова. Тя откри площадката, разположена в парка на селото, заедно с деца от детската градина, читалищни дейци и родители. Площадката е съобразена с изискванията по безопасност и ще съдейства за доброто физическо развитие на децата. Шарени люлки и пързалки, беседка и пейки ще се използват от малки и големи.

Грижата за децата е грижа за нашето бъдеще, каза при откриването Хюсменова и подчерта, че общуването между децата и с възрастните е най-прекият начин за интеграцията им. Тя допълни, че  правилното им физическо развитие трябва да бъде подпомагано, за да предпочитат игрите и спорта, и когато пораснат. Зам.-председателят на ДПС сподели желанието си  площадка да е приятно място за отдих и за родителите и за по - възрастните хора в селото. Тя подари на децата от детската градина книжки, топки и  флумастери. Кметът на с. Нова черна Нехат Юсмен изрази благодарност към Филиз Хюсменова и обеща да се грижи за новата придобивка.  

На откриването присъстваха областният председател на ДПС-Силистра Насуф Насуф, Невин Хасан – народен представител в 43-то Народно събрание, Невхис Мустафа - областен председател на женското дружество на ДПС - Силистра, Нехат Кантаров – общински председател на ДПС - Тутракан, общински съветници и общественици.

20226369 10208566859802109 1498484456 o

20257910 10208566883402699 554228743 o

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност