Народно събрание

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с представители на холандската либерална партия

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк се срещнаха с Ерик Ван дер Бург - зам.-кмет на Амстердам и областен председател на Холандската либерална партия (ВВД) в Амстердам и Аника Снел - международен секретар на ВВД. Гостите поздравиха ДПС за борбата, която води срещу крайния национализъм. ”Имате нашата много силна подкрепа” заяви заместник кметът на Амстердам по време на срещата.

По време на срещата Карадайъ представи идеологията, ценностите и историята на парията. В своето изложение председателят заяви: ”Ако в първите години на своето учредяване ДПС е било защитник на правата на малцинствата, то днес сме единственият универсален защитник на човешките права.”
”ДПС няма да се поддаде на популизма.” каза Карадайъ.”Партията на Заедността възприема различието не като враг, а като капитал.” допълни той.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност