Народно събрание

По инициатива на евродепутата от АЛДЕ - ДПС Неджми Али и с подкрепата на АЛДЕ: 500 души се включиха в серия от семинари по Програмата за развитие на селските регион


Серия от семинари на 9,10 и 11.06.2017 г. бяха проведени в област Благоевград по „Програма за развитие на селските региони 2014-2020 г” по инициатива на евродепутата от АЛДЕ-ДПС Неджми Али и с подкрепата на АЛДЕ. Близо 500 души участваха в тях в Сатовча, в Огняново и в село Краище.

Евродепутатът от Групата на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ) -  ДПС  Неджми Али откри семинара в Сатовча, като специални гости на събитието бяха кметът на общината - Арбен Мименов, кметът на община Белица - Радослав Ревански, областният председател на ДПС-Благоевград Ведат Хюсеин и народният представител от ДПС Елхан Кълков. След успешния дебют, засилен интерес предизвикаха и следващите семинари в Огняново, където се включиха гости от Гърмен и Гоце Делчев. Семинарът в Краище пък събра и жители на общините Белица и Якоруда.

Изключителен интерес предизвика практическата насоченост на семинарите, като лекторите даваха конкретни отговори по проектопредложения. Проведоха се и индивидуални срещи с лекторите по въпроси относно възможностите за финансиране. Конкретиката бе насочена по разяснения на Програмата за развитие на селските региони и шестте й мерки, които предстоят да бъдат открити през следващите месеци за подпомагане на малките земеделски производители.

Евродепутатът Неджми Али подчерта, че ДПС ще продължи да отстоява интересите на земеделските производители по Общата селскостопанска политика на ЕС.

IMG 5186

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност