Народно събрание

Делегация на ДПС беше на посещение в Турция

Делегация на ДПС бе на посещение в Турция. По време на своята визита народният представител Севим Али, зам.-кметовете на община Руен Иб Мустафа и Ферхан Исмаил и Реджеб Ахмед-общински съветник в община Айтос заедно с Лютви Йозгюр-председател на Балканските изселници в гр. Ялова-Турция проведоха среща с Алтънок Йоз-кмет на община Картал, Турция. Срещата премина в позитивна атмосфера. Бяха обсъдени редица въпроси свързани с взаимодействието между местните власти, въпроси от социалната и културната сфера.

От името на делегацията на ДПС народният представител Севим Али поздрави мюсюлманите и техните семейства с предстоящия свещен празник Рамазан байрам и им пожела здраве, добруване и благоденствие.

ДПС организира вечеря-ифтар в гр. Гебзе,Турция по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. На ритуалната вечеря-ифтар присъсътваха народният представител от ДПС Севим Али, зам.-кметовете на община Руен Иб Мустафа и Ферхан Исмаил, Реджеб Ахмед-общински съветник в община Айтос и представители на изселнически организации, кметове на общини и гости. На събранието, което се проведе след вечерята, се обсъди актуалната политическа ситуация в България. 

gebze

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност