20glasuvay

mobileheaderep2019

Интервюта

Съпредседателят на ДПС Четин Казак:Хюсеин Хафъзов получаваше от ДПС, но никога не е членувал в партията

 

 Хюсеин Хафъзов никога не е бил член на ДПС, той и останалите, които се присъединиха към другия политически проект винаги са били извън партията или са получавали само от нея без да произлизат от структурите й, заяви един от тримата съпредседатели на ДПС в момента Четин Казак днес в Бургас. Той пристигна за участие в 9-та областна конференция на Движението, която протича в момента в БСУ. Заедно с него дойдоха още депутатите Дурхан Мустафа и Камен Костадинов.
Очаква се да бъде избран нов лидер, като има само един кандидат –досегашния Ахмед Сюлейман, като най-вероятно той ще е следващият областен лидер.
Според Четин Казак в момента управляващото мнозинство от ГЕРБ и реформаторите се тресат от кавги и противоречия и създават усещане за нестабилност, твърде е вероятно това да предизвика напрежение.
„Ако така продължава нищо чудно да назреят предпоставки и за предсрочни избори, дали това ще се случи скоро или не ще видим“, заяви Казак.
По време на областната конференция бе изслушан доклада на областния лидер за отчетния период.

(http://faragency.bg, 19.03.2016 г.)

 

Печат Е-мейл

footerimage

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност