Интервюта

Народният представител Джейхан Ибрямов: Разликата между нас и останалите е, че ние см имаме Ахмед Доган

ДПС - Ловеч, няма да прави номинация за лидер на партията за националната конференция на 24 април. Това съобщи на пресконференция та народният представител Джейхан Ибрямов. Всички делегати на областната конференция единодушно изразиха подкрепа за нашия лидер, почетния председател Ахмед Доган, който олицетворява единството, заедността и непреходните ценности на партията, заяви Ибрямов. Той поясни, че националният форум в София ще определи оперативния председател, като всеки един от делегатите може да бъде избран. Пред нас не стои дилемата кой ще е нашият лидер, ние имаме един лидер и той е Ахмед Доган, подчерта депутатът от Ловеч. Той изтъкна разликата между ДПС и всички останали партии - тя е, че "ние си имаме Ахмед Доган".
Джейхан Ибрямов каза още, че няма опасения за отлив на членове от ДПС в Ловешко към новоучредената партия ДОСТ на Лютви Местан, а и на конференцията всички категорично заявили, че няма такива индикации.
Ибрямов, който в последната една година бе и и. д. областен председател на партията, очерта като постижение в мандата на досегашното ръководство в областта ръста на гласове, които ДПС генерира на проведените два пъти парламентарни избори, на изборите за евродепутати, на местните миналия октомври, както и излъчването на народен представител, случило се в Ло-веч за първи път от учредяването на партията. Ръст се наблюдава и в броя избрани общински съветници и местни кметове, движението има и председател на общински съвет - в Летница. Силно е според Ибрямов и младежкото представителство - осем от 22-мата общински съветници в областта. Като успех той посочи още разширеното влияние по населени места, както и утвърждаване на местните структури навсякъде. Реалната членска маса на ДПС е 2341 души.
Дали партията ще издигне свой кандидат за президент, или ще подкрепи някого, ДПС ще обсъди на националната си конференция, каза Ибрямов, в ловешката структура този дебат не е проведен

(в. Ловеч Прес, 18.03.2016 г.)

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност