Интервюта

Участие на евродепутата Илхан Кючюк в "Здравей, България" по Нова

„Движението за права и свободи ще подкрепи вота на недоверие, внесен от БСП”, съобщи в студиото на „Здравей, България” евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк.

„Влизането в Еврозоната ще даде голяма възможност и гъвкавост на малките и средните предприятия в България и това ще ги направи по-конкурентоспособни. Те ще могат да разполагат с кредити на по-добри условия”, смята евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк.

„Проблемът е огромен и той тежи с пълна сила върху раменете на премиера Бойко Борисов. Ако той иска да има успешно председателство, час по-скоро трябва да преформатира властта и да се освободи от тежкия воденичен камък, наречен „краен национализъм”, коментира Илхан Кючюк. 

„Речта на Ахмед Доган не беше за безалтернативността на управляващата коалиция. Напротив. Ние от първия ден остро критикуваме коалицията, която управлява страната ни. ДПС ще продължава да бъде политически субект, подкрепящ държавността, но неподкрепящ този формат на управление на страната”, каза още Илхан Кючюк.

„Ахмед Доган каза нещо друго. Не е въпросът един да стане, за да седне друг. Отговорният разговор не се състои в това”, подчерта той и обясни, че ДПС ще участва във вота на недоверие „с желание да предложи алтернатива по отношение на политиките”. 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност