20glasuvay

Интервюта

Участие на зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов в предаването "Денят на живо" по Канал 3

Зам.-председателят на ПГ на ДПС Халил Летифов посочи, че днес е била втората среща между парламентарните групи на ДПС и БСП за съгласуване на действията за вота на недоверие, за който още не е уточнена конкретна тема. "Едно е ясно: ще се внесе вот на недоверие срещу това правителство - за периода на кабинета Борисов 3"

"Темата корупция за нас е основната, трябва да надградим с конкретика, защото корупцията е много общо понятие", изтъкна Халил Летифов.   "Който и сектор да хванем, корупция ще намерим: като започнем от НДК, минем през Хасково, минем през пътищата, още повече през оградата", изброи той.  

Халил Летифов не прие аргументите на парламентаристи от управляващата коалиция, че целта на вота е злепоставяне на България по време на европредседателството.   "Вреденето на имиджа на страната правят управляващите, ролята на опозицията е да разкрива тези слабости. Ако няма език на омразата, няма националисти на власт, няма разделение в обществото, няма разделение между богати и крайно бедни - тогава ще ги подкрепяме", увери той, като призна, че ДПС иска отстраняването на националистите от властта.  

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност