20glasuvay

Интервюта

Йордан Цонев: Борисов имаше четири опции при съставянето на правителството, но избра най-неевропейската (видео)

Използваме думата демонтаж, защото имаше монтаж на националистите във властта, без да има нужда да бъдат вкарани там. Борисов имаше четири опции при съставянето на правителството, но избра най-неевропейската. Това е шамар върху европейското лице на България”, заяви в „Здравей, България” Йордан Цонев.

По думите му ДПС участва в политическия процес, за да печели власт. Участието на партии като Патриотите Европа не одобрява. Тази коалиция няма подкрепата на Европа, каза още той.

 "Коалицията вече е тройна - националисти, ГЕРБ и ВОЛЯ. ВОЛЯ е вече във властта. Единственото, което ни вълнува като партия, е националистите да не бъдат в управлението”, категоричен бе депутатът от ДПС.

„Обръчите от фирми ги има около всички политически партии. Това е диагноза на българския политически народ, а не диагноза на ДПС. Всички си затварят очите за това”, коментира още Йордан Цонев. 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност