20glasuvay

Интервюта

Участие на д-р Джевдет Чакъров по БНР

В програмата "Точно днес" разговори с народния представител от ДПС д-р Джевдет Чакъров след срещата в общината по проблемите с ромите, незаконното строителство и спешните мерки, които местна и изпълнителна власт заедно се налага да предприемат и изпълняват.


Джевдет Чакъров подчерта, че според него срещата е била доста по-различна от всички проведени до сега, защото се е подходило обективно и коректно. Той отново подчерта, че трябва да се спазва върховенството на закона и за този контретен случай. Чакъров смята, че Асеновград е прекрасен град и нападението над деца, които тренират кану-каяк е било доста неочаквано. Езикът на омразата не бива да продължава. Важно е да се изяснят всички обстоятелства на конфликта между българи и роми, важно е компетентните органи да си вършат работата, и този който е виновен да си понесе последствията, заключи Чакъров.

Може да чуете цялото интервю в звуковия запис от ТУК.

(БНР, 11.07.2017г.)

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност