20glasuvay

Интервюта

Участие на съпредседателя Рушен Риза в предаването "Денят започва" по БНТ

„Ако Ахмед Доган отново стане лидер на Движението ще е най-добре. Но това са само пожелания на всички структури на ДПС, тъй като той не иска да се връща в активната политика”, заяви Рушен Риза.На Движението предстоят още 27 областни конференции, на които могат да бъдат издигани кандидати за председатели. Към момента единствения номиниран за председател на Четин Казак. „Ако Ахмед Доган отново стане лидер на Движението ще е най-добре. Но това са само пожелания на всички структури на ДПС, тъй като той не иска да се връща в активната политика”, обясни Риза. По думите му, партията наблюдава какво ще направи и ДОСТ. Рушен Риза заяви, че отцепилите се от ДПС рано или късно ще разберат, че това не е печеливш проект. „Не очаквам ДОСТ да даде нещо ново в политиката. Лютви Местан е израсъл кариерно в ДПС и не вярвам за месец-два да се промени. Никой не е ограничавал политиката, която е искал да провежда”, заяви той. Рушен Риза коментира, че сега Местан е тръгнал да говори нещо различно и затова вижда в него малко двуличие.
Във връзка със здравната реформа и здравният министър, Рушен Риза коментира, че министър Петър Москов винаги е имал остър и груб език към опозицията. "Той трябва да разбере, че така не се води политика", коментира Риза.

 

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност