Европарламент

ЖЕНИ ОТ ГЛОДЖЕВО СА НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

На посещение в Европейския парламент са жени от гр. Глоджево, област Русе. От 21-ви до 23 март, двадесет и шест дами гостуват на най-голямата европейска институция. Сред тях са учители от детската градина и училището, членове и симпатизанти на ДПС. Визитата им се осъществява по покана на евродепутата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова.

Гостите имат възможността да се запознаят с функционирането на Европейския парламент чрез преки наблюдения. В програмата на посещението е включена и презентация, която подробно представя комисиите, в които работят евродепутатите, политическите групи в Европарламента, както и процедурите за взимане на решения.

На дамите е представена конкретно работата на комисиите по Граждански права, правосъдие и вътрешни работи, Вътрешен пазар и защита на потребителите и Права на жените и равенството на половете, на които евродепутат Хюсменова е член. Беше коментирана и работа й по темата заетост и социални въпроси, за която тя беше определена за евродепутат на годината през 2016 г.

IMG 20170321 WA0002

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност