20glasuvay

Европарламент

Активисти на ДПС от Хасково обещаха в Брюксел: Печелим два депутатски мандата!

 

Млади активисти на ДПС и представители на местните власти в област Хасково бяха на двудневно посещение в Брюксел.

Посещението на групата в белгийската столица бе по покана на евродепутата Неджми Али от ДПС, който е член на Групата на Алианса на либералите и демократите в Европа.

От 28 февруари до 2 март хасковлии имаха възможност не само да усетят ритъма на работа в европейските институции, но и да разгледат забележителностите на Брюксел.

В програмата им бяха предвидени посещение на централната част на Брюксел и официална вечеря с евродепутата Неджми Али. Бе предвидено и официално посещение на Европейският парламент, където имаха възможността да се информират по-задълбочено за начина на функциониране на институцията, както и да посетят пленарната зала на ЕП заедно с евродепутата. По време на семинара в ЕП бяха зададени въпроси относно оперативните програми до 2020 година и случващото се след Брекзит.
Младите активисти на ДПС получиха нужния заряд и енергия и обещаха да спечелят два депутатски мандата в Хасковски многомандатен район.
Photo HASKOVO 1
 
Photo HASKOVO 2

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност