Европарламент

Евродепутатът Искра Михайлова посрещна в Европейския парламент активисти на ДПС

Евродепутатът Искра Михайлова посрещна в Европейския парламент активисти на ДПС от областите Кюстендил, Перник и София-град. От 7-ми  до 9-ти февруари, четиридесет представители на ДПС гостуваха в най-голямата европейска институция по покана на евродепутата.

На гостите им бе предоставена възможността да се запознаят с функционирането на Европейския парламент. В програмата на посещението бе включена и презентация, която подробно представя комисиите, в които работят евродепутатите, политическите групи в Европарламента и техния състав, както и процедурите за взимане на решение.

 Искра Михайлова представи пред гостите основните си дейности в качеството си на Председател на комисията по регионално развитие. Проведе се дискусия по актуалните политически теми за Европа и България  както и за предстоящото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г.

visitors group 07 08

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност