20glasuvay

mobileheaderep2019

Европарламент

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ПОСРЕЩА АКТИВИСТИ НА ДПС В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

 

Филиз Хюсменова посреща в Европейския парламент активисти на ДПС от област Варна и от община Петрич. От 29-ти ноември до 1 декември, тридесет мъже и жени гостуват в най-голямата европейска институция по покана на евродепутата. Сред тях са зам.- председател на Областния съвет на ДПС във Варна, общински председатели на ДПС и на МДПС, кметове и зам.- кметове на общини и на по-малки населени места, членове на партията.

Гостите имат възможността да се запознаят с функционирането на Европейския парламент чрез преките си наблюдения. В програмата на посещението е включена и презентация, която подробно представя комисиите, в които работят евродепутатите, политическите групи в Европарламента и техния състав, както и процедурите за взимане на решение.

Хюсменова обсъди с гостите си основополагащите принципи на Европейския съюз и отражението, което има работата на Европейския парламент върху европейската, националната и местната политика. Те дискутираха по актуалните политически теми за Европа и по дневния ред на Европейския парламент. 

 

DSC 1377

Печат Е-мейл

footerimage

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност