Европарламент

Активисти на ДПС от Разград посетиха Европейския парламент по покана на Неджми Али

Председателят на Областен съвет на ДПС Разград- Севгин Шукри, председателите на Общинските съвети на ДПС Разград, Кубрат и Исперих, зам.-кметът на община Цар Калоян, както и кметицата на с. Прелез /община Завет/, активисти на ДПС и представители на местните власти в област Разград бяха на двудневно посещение в Брюксел. Посещението на групата в белгийската столица бе по покана на евродепутата Неджми Али от ДПС, който е член на Групата на Алианса на либералите и демократите в Европа.

От 14 до 16 юни разградчани имаха възможност не само да усетят ритъма на работа в европейските институции, но и да разгледат забележителностите на Брюксел.

В програмата им бяха предвидени посещение на централната част на Брюксел, на Атомиума и официална вечеря с евродепутата Неджми Али през първия ден от посещението.

Вторият ден от визитата на разградчани бе предвиден за официалното посещение на Европейският парламент, където имаха възможността да се информират по-задълбочено за начина на функциониране на институцията, както и да посетят пленарната зала на ЕП заедно с евродепутата. 

 

NA2

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност