20glasuvay

mobileheaderep2019

Европарламент

Кметове, съветници и общественици от област Кърджали на посещение в Брюксел по покана на евродепутата Неджми Али

Кметове, общински съветници и общественици са на посещение в Брюксел.

Сред тях са кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман, областният лидер на Младежко ДПС Байрам Байрам, лидерът на ДПС в Момчилград и бивш кмет на общината Акиф Акиф, председателят на Общинския съвет в Крумовград Метин Байрамали, председателят на ОбС на ДПС в Кърджали Мюмюн Али, общинските лидери на МДПС в Кирково, Ардино, Джебел и Крумовград, общински съветници.

Как функционират Европейският парламент, Европейската комисия и Съветът на Европа - отговори на тези и на много други въпроси получиха кърджалийци.

Посещението на групата в белгийската столица бе по покана на евродепутата Неджми Али от ДПС, който е член на Групата на Алианса на либералите и демократите в Европа.

От 31 май до 2 юни кърджалийци имаха възможност не само да усетят ритъма на работа в европейските институции, но и да разгледат забележителностите на Брюксел. Най-впечатлени те останаха от атомиума. Построеният през 1958 година монумент, с височина 102 метра, представлява композиция от 9 стоманени сфери, съединени така, че образуват модел на единична клетка от железен кристал, увеличен 165 милиарда пъти. Кърджалийци станаха свидетели на атракцията „Вечеря във въздуха“.

na2

na 1

Печат Е-мейл

footerimage

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност