Европарламент

АКТИВИСТИ НА ДПС ОТ ТУРЦИЯ ГОСТУВАХА НА ЕВРОДЕПУТАТА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА В БРЮКСЕЛ

Активисти на ДПС, живеещи в Турция, посетиха столицата на Белгия по покана на евродепутата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова. В продължение на два дни те успяха да разгледат Европейския парламент и да се запознаят с неговата работа, с дейността на евродепутатите, включително и на представителите в него от ДПС.

Сред гостите на Хюсменова бяха координаторите на ДПС за районите Тракия, Мармара, Бурса, Истанбул, зам.-кметът на гр. Чорлу, председателите на „Дружество за солидарност и култура Балканлълар” и „Дружество на Балканските турци” в Истанбул, на „Дружество Балканлълар” в Черкезкой, техни учредители, както и представителите на ДПС в градовете Истанбул, Бурса, Текирдаг, Сарай, Измит, Курткьой, Гебзе, Ялова.

Специална презентация в Европарламента обогати знанията и впечатленията на гостите от най-голямата демократична европейска институция, а евродепутат Хюсменова лично ги запозна с работата си в комисиите, на които е член, с позициите на групата на Алианса на либералите и демократите за Европа и със задълженията си като нейн зам.-председател.

Гостите посетиха културни и научни забележителности на Брюксел, и отнесоха незабравими спомени от посещението си.

DSC 1195

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност