Европарламент

Искра Михайлова взе участие в международната среща на президентите на „Интернационалната Федерация на Асоциациите на Библиотеките и Институциите“

Искра Михайлова председател на Комисията по регионално развитие към Европейския парламент взе участие в международната среща на президентите на „Интернационалната Федерация на Асоциациите на Библиотеките и Институциите“, която се проведе 19 март 2018 г. в Испания, Барселона.

На събитието беше представено дългоочакваното обобщение на доклада за глобалните визии, който разкрива невероятните прозрения в мненията на над 31 000 участници от 213 страни и територии  на всички седем континента.

Преобладаващо, най-важното заключение от глобалната визия е откритието, че ние сме глобално обединени в нашите цели. Сред регионите, видовете библиотеки и продължителността на ангажираността с библиотеките ние споделяме дълбок ангажимент към трайната стойност и ролята на библиотеките.Това ни дава здрава основа, в която да проучим как свързаното библиотечно поле може да посрещне предизвикателствата на бъдещето.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност