Европарламент

Евродепутатът: Илхан Кючюк: Новата обща рамка ще направи услугите на „Европас“ по-лесни за ползване

Благодаря г-н Председател,

Г-жо Комисар,

Уважаеми колеги,

Бих желал да поздравя докладчиците и да благодаря на колегите за техния принос към това важно досие.

Убеден съм, че успяхме да гарантираме, че новата обща рамка ще направи услугите на „Европас“ по-лесни за ползване и ще ги адаптира към нуждите и очакванията както на потребителите, така и на доставчиците. Освен това, преразгледаните услуги „Европас“ следва да бъдат по-добре интегрирани към дигиталното развитие, което е от съществено значение за нашето технологично ориентирано общество. В допълнение, трябва да се подобри достъпът до „Европас“ за възрастните хора и хората с увреждания, за да се улесни и насърчи тяхното участие на пазара на труда и в обществото като цяло.

Една от основните цели на нашата група бе да се подобри значително разбирането за придобити умения не само във формална, но и в неформална среда чрез практически опит, включително мобилност. Начинът на преподаване и учение непрекъснато се развива и трябва да гарантираме, че службите на „Европас“ признават тези развития.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност