20glasuvay

mobileheaderep2019

Актуални новини

С уникален флаш моб Младежко ДПС Шумен изпрати послание до Брюксел

Танцьори-професионалисти и младежи от ДПС  издигнаха мотото на предизборната кампания на ДПС "Ние залагаме на младите". Танцът бе подготвен от шуменски хореограф и заслужи аплодисментите на многобройната публика.

Флаш мобът бе изпълнен на импровизирана сцена пред Драматичен театър "Васил Друмев" в продължение на три минути.

Присъстваха депутатите д-р Нигяр Джафер, зам.председател на Народното събрание,  Хамид Хамид, областният председател на ДПС Шумен Айсел Руфад. Шоуто уважиха и младежките структури на ДПС от общините Никола Козлево и Нови пазар.
 
"Именно с това шоу ние даваме трибуна на младежите, които имат бъдеще в България. Затова го правим в центъра на Шумен. Чрез евродепутата Илхан Кючюк изпращаме посланието до Брюксел", заяви областният председател на Младежко ДПС Шумен Сали Бейхан.
 
Атракцията ни иска да покаже, че младите хора имат идеи. И енергията да ги реализират, обясни Севгин Хълми от екипа на евродепутата. Той е доволен от перфектно изпълнения танц. Идеята била на младежката организация на ДПС Шумен и Информационния център на евродепутата.​
 
20190509 173625

Печат Е-мейл

footerimage

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност