д-р Нигяр Джафер: Мерките, които са предприети са адекватни и са в синхрон с предписанията на Националния оперативен щаб

„Мерките, които са предприети са адекватни и са в синхрон с предписанията на Националния оперативен щаб. Може да се поспори по част от предприетите действия, но принципно смятам, че народните представители – първо – не са в най-рисковата група, застрашена от това, което се случва“, каза д-р Нигяр Джафер относно взетите мерки в НС във връзка с разпространението на COVID-19.

„По-сериозно внимание трябва да се обърне на медицинските специалисти, които работят на терен с хората. Те трябва да бъдат максимално бързо обезпечени със защитни средства“ призова заместник-председателят на парламента.

Според нея ограниченията за посещенията на парламента са правилни, защото има случаи, в които през сградата на ден преминават около 2 000 посетители.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност