Д-р Нигяр Джафер: Подкрепяме исканията на медицинските сестри и призоваваме за разговори, но и за чуваемост

Подкрепяме исканията на медицинските сестри и призоваваме за разговори, но и за чуваемост. Това каза зам.-председателят на Народното събрание и депутат от ДПС д-р Нигяр Джафер за барикадата на медицинските сестри в Народното събрание.

"Категорично подкрепяме исканията на медицинските сестри и другите медицински специалисти за по-добро заплащане. Това, което се случи е отчаян опит, на отчаяни хора да привлекат вниманието към своите проблеми. Смятаме и винаги сме смятали, че диалогът между хората и между институциите е по-добър вариант за решаването на каквито и да е проблеми, отколкото противопоставянето. Призоваваме за разговори, но и за чуваемост. До този момент не сме свидетели на резултати от тези разговори", каза още д-р Джефер.

На въпрос дали тя одобрява този начин за барикадиране в парламента, д-р Джафер отговори: "Вече казах, че това е отчаян опит да се привлече вниманието. Друг е въпросът, че смятаме, че бърнаут синдрома след медицинските спеицалисти дава вече резултати", каза още д-р Джафер.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност