Мустафа Карадайъ от Парламента: С акта на избор на заместник-председател на НС ГЕРБ и БСП нанесоха удар по парламентаризма!

“Изборът на нов заместник-председател на Народното събрание днес, според нас е обида към парламентаризма, поредното падение на Народното събрание и народните представители от ГЕРБ и БСП, които извършиха този акт.

Кошмарът на майките  на деца с увреждания беше възнаграден от ГЕРБ и БСП. С този акт ГЕРБ и БСП се олицетворяват  с всичко онова, което символизира това недоразумение в политиката.  За тях хората са човекоподобни и ред други изявления на тази персона. За тях човеконенавистта е разбирането на демокрация или криворазбраната демокрация.

С този акт границата на търпимосст е прекрачена. Актът означава пълно отрицание на демократичните постижения. Означава да властва национализма, омразата, разделението, противопоставянето и агресията. Означава нагла провокация към парламентаризма и евроатлантическите ценности. Означава провокация към цялото общество. 

За ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на държавата."

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност