Актуални новини

В единадесет и 20 председателят на ДПС Мустафа Карадайъ гласува машинно

В единадесет и 20 часа чрез машинно гласуване председателят  на ДПС и водач на листата на ДПС за членове на ЕП Мустафа Карадайъ упражни правото си на вот.

Гласувах за мир, демокрация, толерантност, за по-достоен живот на всички ни в България и на младите хора, каза председателят на ДПС след като гласува за изборите за ЕП. Ггласувах за ускорено и догонващо развитие на страната в рамките на Европа и ЕС. "Ние залагаме на младите!", каза още той.
"Лицемерието от политиката трябва да го спрем всички заедно. Защото съвсем скоро всички бяхме свидетели как ЕП прие резолюция за даване на възможност на европейските граждани да могат да гласуват в трети страни където и да се намират те. Естестено българските евродепутати гласуваха за това решение. В България като дойдат същите тези партии, които имат едно поведение в Брюксел, в България имат обратното поведене. В нарушение на конституцията забраняват на граждани на ЕС да могат да гласуват, като преди това са гласували в ЕП. Винаги ние от ДПС сме отстоявали тезата, че всички български граждани трябва да имат възможността да могат да участват във всички видове избори", заяви лидерът на ДПС.

Аз призовавам всички демократично мислешти хора, всички които отстояваме демокрацията да не позволяваме да се нарушава конституцията, призова Карадайъ.

IMG 471da1887635837530469cf8a96600e8 V

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност